Édesvízi halak eltarthatóságának vizsgálata
Elmentve itt :
Szerzők: |
Fenyvessy József Lendvai Edina |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2002
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
23 |
Kulcsszavak: | Kémia, Agrártudomány |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21232 |
Hasonló tételek
-
ÁTEV termékek eltarthatóságának vizsgálata
Szerző: Tassy Jenő
Megjelent: (1986) -
Kovászos uborka eltarthatóságának vizsgálata
Szerző: Bognár Vidné
Megjelent: (1971) -
Gyümölcsjoghurtok eltarthatóságának vizsgálata az ízesítőanyagok kezeléseinek függvényében
Szerző: Kapcsándi Viktória, et al.
Megjelent: (2021) -
Zöldséglevek eltarthatóságának növelése illóolaj hozzáadásával
Szerző: Anita Gagán, et al.
Megjelent: (2017) -
Halak
Szerző: Stefániay Edit
Megjelent: (1969)