A tehén-, juh-, kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozásélettani megítélése
Elmentve itt :
Szerzők: |
Csanádi József Fenyvessy József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1999
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
20 |
Kulcsszavak: | Agrártudomány |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21185 |
Hasonló tételek
-
A tehén-, juh-, és kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozás-élettani megítélése
Szerző: Fenyvessy József, et al.
Megjelent: (1999) -
A juh- és kecsketej, valamint a belőlük készült termékek egyes tulajdonságainak összefüggése
Szerző: Csanádi József, et al.
Megjelent: (2008) -
Az ivarzó juh, tehén és koca elektromos hüvelyellenállásának összehasonlító vizsgálata
Szerző: Gyenes Béla
Megjelent: (1984) -
A kecsketej mikrobiológiája
Szerző: Nagy Daniella Fanny
Megjelent: (2022) -
Háromkomponensű kevert szeszesitalok alkotórészeinek kiszámítása
Szerző: Sarudi Imre
Megjelent: (1964)