A tehén-, juh-, kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozásélettani megítélése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Csanádi József
Fenyvessy József
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1999
Sorozat:Tudományos közlemények 20
Kulcsszavak:Agrártudomány
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/21185
LEADER 00699nab a2200193 i 4500
001 acta21185
005 20210225131348.0
008 161015s1999 hu o 0|| hun d
022 |a 1785-3419 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Csanádi József 
245 1 2 |a A tehén-, juh-, kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozásélettani megítélése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Csanádi József 
260 |c 1999 
300 |a 64-70 
490 0 |a Tudományos közlemények  |v 20 
695 |a Agrártudomány 
700 0 1 |a Fenyvessy József  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21185/1/szef_tudkozl_020_064-070.pdf  |z Dokumentum-elérés