Method for characterizing the extent of cheese ripening

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Bara-Herczegh Ottilia
Fenyvessy József
Csanádi József
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1995
Sorozat:Tudományos közlemények 18
Kulcsszavak:Kémia
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/21156
LEADER 00695nab a2200205 i 4500
001 acta21156
005 20210225132130.0
008 161015s1995 hu o 0|| eng d
022 |a 0238-3756 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 2 |a Bara-Herczegh Ottilia 
245 1 0 |a Method for characterizing the extent of cheese ripening  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Bara-Herczegh Ottilia 
260 |c 1995 
300 |a 118-124 
490 0 |a Tudományos közlemények  |v 18 
695 |a Kémia 
700 0 1 |a Fenyvessy József  |e aut 
700 0 1 |a Csanádi József  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21156/1/szef_tudkozl_018_118-124.pdf  |z Dokumentum-elérés