|
|
|
|
LEADER |
00695nab a2200205 i 4500 |
001 |
acta21156 |
005 |
20210225132130.0 |
008 |
161015s1995 hu o 0|| eng d |
022 |
|
|
|a 0238-3756
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
2 |
|
|a Bara-Herczegh Ottilia
|
245 |
1 |
0 |
|a Method for characterizing the extent of cheese ripening
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Bara-Herczegh Ottilia
|
260 |
|
|
|c 1995
|
300 |
|
|
|a 118-124
|
490 |
0 |
|
|a Tudományos közlemények
|v 18
|
695 |
|
|
|a Kémia
|
700 |
0 |
1 |
|a Fenyvessy József
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Csanádi József
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21156/1/szef_tudkozl_018_118-124.pdf
|z Dokumentum-elérés
|