Az élelmiszer és különösen a húsfogyasztás néhány jellemzője
Elmentve itt :
Szerző: | Virág József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1990
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
16 |
Kulcsszavak: | Társadalomtudomány |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21110 |
Hasonló tételek
-
Húsfogyasztás napjainkban
Szerző: Lénárt Larion
Megjelent: (2020) -
A húsfogyasztás Szegeden
Megjelent: (1912) -
A húsfogyasztás és a háború
Megjelent: (1914) -
Izlésállapotunk [!Ízlésállapotunk] néhány jellemzője
Szerző: Vonsik Gyula
Megjelent: (1975) -
Müvészértelmiségünk [!művészértelmiségünk] néhány jellemzője
Szerző: Tráser László
Megjelent: (1979)