|
|
|
|
LEADER |
00718nab a2200205 i 4500 |
001 |
acta21105 |
005 |
20210225141111.0 |
008 |
161015s1988 hu o 0|| eng d |
022 |
|
|
|a 0238-3756
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Witrowa Dorota
|
245 |
1 |
4 |
|a The influence of drying process on carrot and celery rehidration
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Witrowa Dorota
|
260 |
|
|
|c 1988
|
300 |
|
|
|a 135-145
|
490 |
0 |
|
|a Tudományos közlemények
|v 15
|
695 |
|
|
|a Agrártudomány
|
700 |
0 |
1 |
|a Witrowa Dorota
|e aut
|
710 |
|
|
|a International Scientific Days, 1987, Szeged
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21105/1/szef_tudkozl_015_135-145.pdf
|z Dokumentum-elérés
|