Formában hőkezelt húsipari termékek hőkezelési egyenértékei
Elmentve itt :
Szerzők: |
Fehérné Patkós Erzsébet Czakó Mihály |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1988
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
15 |
Kulcsszavak: | Biológia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21104 |
Hasonló tételek
-
Néhány főtt-füstölt bélbetöltött hentesáru hőkezelési egyenértékének meghatározása
Szerző: Czakó Mihály, et al.
Megjelent: (1987) -
Húsipari termékek merkurimetriás kloridmeghatározásáról
Szerző: Bátyai Jenő, et al.
Megjelent: (1970) -
Különböző alapanyagokból származó formában vagy bélben hőkezelt sonkák összehasonlító elemzése
Szerző: Hajdu Nóra
Megjelent: (2023) -
Húsipari termékek belföldre és külföldre
Megjelent: (1977) -
Húsipari termékek kloridtartalmának meghatározása ionszelektív elektróddal
Szerző: Polák Aranka
Megjelent: (1979)