Néhány főtt-füstölt bélbetöltött hentesáru hőkezelési egyenértékének meghatározása
Elmentve itt :
Szerzők: |
Czakó Mihály Fehérné Patkós Erzsébet |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1987
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
14 |
Kulcsszavak: | Biológia, Mérnöki tudományok |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21087 |
Hasonló tételek
-
Aszalt gyümölcsök felhasználása füstölt-főtt kolbászban
Szerző: Mihalkó József
Megjelent: (2022) -
Formában hőkezelt húsipari termékek hőkezelési egyenértékei
Szerző: Fehérné Patkós Erzsébet, et al.
Megjelent: (1988) -
Főtt tészták állományi pontszámának meghatározása műszeres méréssel
Szerző: Kovács Erzsébet
Megjelent: (1993) -
Hús és hentesáru ; Gesztenyés [elbeszélés] /
Szerző: Hornyák Tibor
Megjelent: (2024) -
Főtt kukorica
Szerző: Lukács Imre,
Megjelent: (1968)