Búzafehérjék hőkezelés hatására bekövetkező változásainak vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Török Attiláné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1983
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
11 |
Kulcsszavak: | Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21031 |
Hasonló tételek
-
Hőkezelés hatására bekövetkező fehérjeváltozások alakulása, valamint a rehidratáció vizsgálata húskészítményekben
Szerző: Polák Aranka
Megjelent: (1973) -
Mézek tulajdonságainak változása hőkezelés hatására
Szerző: Knap-Bela Lili
Megjelent: (2021) -
Tápszerek triptofántartalmának változása hőkezelés hatására
Szerző: Örsi Ferenc, et al.
Megjelent: (1985) -
Feketeribizlilé antioxidáns tartalmának változása hőkezelés hatására
Szerző: Márton Katalin
Megjelent: (2021) -
Lézeres besugárzás hatására bekövetkező hőmérsékletváltozás vizsgálata sertés agyszöveten in vitro
Szerző: Sebestyén Gabriella
Megjelent: (2021)