Túróféleségek fehérjetartalmának meghatározása spektrofotometriásan az ultraibolya tartományban
Elmentve itt :
Szerző: | Gábor Miklósné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1979
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
7 |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/20972 |
Hasonló tételek
-
Sajt fehérjetartalmának spektrofotometriás meghatározása az ultraibolya tartományban
Szerző: Gábor Miklósné
Megjelent: (1978) -
Csicsókalé fehérjetartalmának meghatározása spektrofotometriásan
Szerző: Gábor Miklósné
Megjelent: (1988) -
Sajtok fehérje- és zsírtartalmának együttes meghatározása spektrofotometriásán
Szerző: Gábor Miklósné, et al.
Megjelent: (1982) -
Keveréktakarmányok fehérje- és zsiradéktartalmának együttes meghatározása spektrofotometriásán
Szerző: Gábor Miklósné, et al.
Megjelent: (1983) -
Cukortartalom-meghatározás spektrofotometriásan
Szerző: Gábor Miklósné, et al.
Megjelent: (1976)