Húskészítmények izomfehérje tartalmának vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Pallagi Attiláné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1979
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
7 |
Kulcsszavak: | Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/20971 |
Hasonló tételek
-
Húskészítmények bemutatója
Megjelent: (1977) -
Húskészítmények kötőszöveti fehérjetartalmának vizsgálata
Szerző: Ojtózy Kristófné
Megjelent: (1970) -
Húskészítmények mikroflórájának vizsgálata Kubában
Szerző: Nikodemusz István
Megjelent: (1972) -
Különböző eljárások összehasonlító vizsgálata izomfehérje tartalom meghatározásáoa
Szerző: Vámos Károlyné
Megjelent: (1988) -
Nitritmentes húskészítmények előállítási lehetőségeinek vizsgálata
Szerző: Töröcsik Renáta
Megjelent: (2021)