Húskészítmények izomfehérje tartalmának vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Pallagi Attiláné
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1979
Sorozat:Tudományos közlemények 7
Kulcsszavak:Kémia
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/20971
LEADER 00610nab a2200181 i 4500
001 acta20971
005 20210225150502.0
008 161015s1979 hu o 0|| hun d
022 |a 0200-1381 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Pallagi Attiláné 
245 1 0 |a Húskészítmények izomfehérje tartalmának vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Pallagi Attiláné 
260 |c 1979 
300 |a 7-11 
490 0 |a Tudományos közlemények  |v 7 
695 |a Kémia 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/20971/1/szef_tudkozl_007_007-011.pdf  |z Dokumentum-elérés