Húskészítmények izomfehérje tartalmának vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1979
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
7 |
Kulcsszavak: | Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/20971 |
LEADER | 00610nab a2200181 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | acta20971 | ||
005 | 20210225150502.0 | ||
008 | 161015s1979 hu o 0|| hun d | ||
022 | |a 0200-1381 | ||
040 | |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Pallagi Attiláné | |
245 | 1 | 0 | |a Húskészítmények izomfehérje tartalmának vizsgálata |h [elektronikus dokumentum] / |c Pallagi Attiláné |
260 | |c 1979 | ||
300 | |a 7-11 | ||
490 | 0 | |a Tudományos közlemények |v 7 | |
695 | |a Kémia | ||
856 | 4 | 0 | |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/20971/1/szef_tudkozl_007_007-011.pdf |z Dokumentum-elérés |