Antocianidin vegyületek antioxidáns hatása az L-aszkorbinsav oxidációjára vizsgálatok hazai gyümölcsökből kinyert antociánokkal /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gábor Miklósné
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1973
Sorozat:Tudományos közlemények 2
Kulcsszavak:Kémia
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/20898
LEADER 00695nab a2200181 i 4500
001 acta20898
005 20210225153152.0
008 161015s1973 hu o 0|| hun d
022 |a 0200-1381 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Gábor Miklósné 
245 1 0 |a Antocianidin vegyületek antioxidáns hatása az L-aszkorbinsav oxidációjára   |h [elektronikus dokumentum] :  |b vizsgálatok hazai gyümölcsökből kinyert antociánokkal /  |c  Gábor Miklósné 
260 |c 1973 
300 |a 49-57 
490 0 |a Tudományos közlemények  |v 2 
695 |a Kémia 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/20898/1/szef_tudkozl_002_049-057.pdf  |z Dokumentum-elérés