A mezőgazdasági termelés és forgalom koncentrációjának jellemzői és új vonásai a monopolkapitalizmusban

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Czagány László
Nagy Lajos
Format: Article
Published: 1982
Series:Acta Universitatis Szegediensis de Attila József nominatae : Acta oeconomica 19
Kulcsszavak:Közgazdaságtudomány
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/2068
LEADER 00760nab a2200193 i 4500
001 acta2068
005 20210218091938.0
008 161015s1982 hu o 0|| hun d
022 |a 1219-6762 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Czagány László 
245 1 2 |a A mezőgazdasági termelés és forgalom koncentrációjának jellemzői és új vonásai a monopolkapitalizmusban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Czagány László 
260 |c 1982 
300 |a 59-94 
490 0 |a Acta Universitatis Szegediensis de Attila József nominatae : Acta oeconomica  |v 19 
695 |a Közgazdaságtudomány 
700 0 1 |a Nagy Lajos  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/2068/1/polgazd_019_059-094.pdf  |z Dokumentum-elérés