Egészségügyi rendszerek - erkölcsi szempontból

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kovács József
Format: Book part
Published: 1985
Series:Társadalom, tudomány, egészségügy 1
Kulcsszavak:Filozófia
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/18610
LEADER 00618naa a2200181 i 4500
001 acta18610
005 20221108133728.0
008 161015s1985 hu o 1|| hun d
022 |a 0237-7713 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kovács József 
245 1 0 |a Egészségügyi rendszerek - erkölcsi szempontból  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kovács József 
260 |c 1985 
300 |a 173-179 
490 0 |a Társadalom, tudomány, egészségügy  |v 1 
695 |a Filozófia 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/18610/1/tars_tud_eu_1985_173-179.pdf  |z Dokumentum-elérés