The role of berry fruits in Hungary's food processing
Elmentve itt :
Szerző: | Balogh Emőke |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2008
|
Sorozat: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle
3 No. 1 |
Kulcsszavak: | Természettudomány, Agrártudomány |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/12981 |
Hasonló tételek
-
Aronia Berry Fruits Processing by Spray Drying From By-product to High Quality Functional Powder /
Szerző: Vidović Senka, et al.
Megjelent: (2019) -
On adulteration of fruit and berry raw materials
Szerző: Naumova Natalia, et al.
Megjelent: (2022) -
Use of juvenile grape berry as antioxidant rich food ingredient
Szerző: Sipos P., et al.
Megjelent: (2016) -
Berry Pectins Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties /
Szerző: Bélafiné Bakó Katalin, et al.
Megjelent: (2012) -
Food processing principle
Szerző: Szabó P. Balázs