The nutrition situation and the food safety challenges of the 21th. century
This study attempts to provide a brief picture on the growth of population and wages in developing countries that will have a much more direct effect on the demand for agricultural goods than that of the more developed ones. On one hand, huge demands are not satisfied, that means that the growth in...
Elmentve itt :
Szerző: | Sipos Sándor |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2012
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
|
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/11897 |
Hasonló tételek
-
The Situation of American Indians in the Late 20th Century
Szerző: Lipták Zoltán
Megjelent: (1997) -
Food safety
Szerző: Krisch Judit -
Challenges and trends in of (medicinal) plants at the end of the 20th century
Szerző: Máthé Imre
Megjelent: (2000) -
Rural tourism - the chance of the 21th century
Szerző: Tomic Slavica
Megjelent: (2008) -
Challenges of international trade and investment in the 21st century
Megjelent: (2022)