Estimating the relative efficiency of separation between endosperm and bran in the wheat flour milling process
The aim of the w heat flour milling process, along with the size reduction, is to obtain the best possible dissociation of the starchy endosperm from the other parts of the kernel. Milling tends to concentrate various section of the kernel into different flour mill streams but the complete separatio...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Fišteš Aleksandar Šoronja-Simović Dragana Nikolić Ivana |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2011
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
|
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/11877 |
Hasonló tételek
-
Physical properties of dough for cookies with chestnut flour
Szerző: Dokić Ljubica, et al.
Megjelent: (2014) -
Quality parameters of mixed winter wheat flour with amaranth flour
Szerző: Pongráczné Barancsi Ágnes
Megjelent: (2011) -
The effect of agitator shaft speed on energy consumption of a ball mill
Szerző: Fišteš Aleksandar
Megjelent: (2012) -
Some physical treatments on wheat bran for producing dietary fiber
Szerző: Tabekhia M. M., et al.
Megjelent: (1981) -
Quality characters of winter wheat - amaranth flour
Szerző: Barancsi Ágnes
Megjelent: (2011)