Innovation-the acceptance of novel food technologies by university students
The aim of the study was to examine the attitude of Hungarian students toward novel food processing technologies. A questionnaire survey was made with sample N ;2I2. Three novel (PEF - pulsed electric field. HPP - high pressure processing and nanotechnology) and two traditional (pasteurization, fort...
Elmentve itt :
Szerző: | Hámori Judit |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2010
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
|
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/11837 |
Hasonló tételek
-
Novell and emerging food technology
Szerző: Hodúr Cecília, et al. -
Technological innovation in the offer of safety and healthy food
Szerző: Kostic-Nikolic Slavica
Megjelent: (2009) -
Consumer acceptance of food nanotechnology
Szerző: Farkas Noémi Dóra, et al.
Megjelent: (2021) -
Innovative food products, technologies in the systems of food production the questions of risks and safety /
Szerző: Savanya Péter, et al.
Megjelent: (2014) -
Innovative assessment technologies in educational games designed for young students
Szerző: Csapó Benő, et al.
Megjelent: (2012)