Flour quality and wheat kernel hardness connection
Wheat kernel hardness is a very important inheritable parameter; it determines quality, flour yield, flour particle-size, water absorption and other quality characteristics. Besides, kernel hardness has great effect on the resulting flour's baking properties, too (Békési, 2001). The relationshi...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Véha Antal Gyimes Ernő Szabó Pál Balázs |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2008
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
|
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok, Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/11784 |
Hasonló tételek
-
Flour Quality and Kernel Hardness Connection in Winter Wheat, Alimentaria
Szerző: Szabó P. Balázs, et al.
Megjelent: (2016) -
Connection between the kernel hardness and the flour quality in Hungarian winter wheat
Szerző: P. Szabó Balázs, et al.
Megjelent: (2018) -
Measuring the wheat kernel hardness
Szerző: P. Szabó Balázs, et al.
Megjelent: (2007) -
Connection between the debranning time and the kernel hardness of wheat
Szerző: Szabó P. Balázs
Megjelent: (2017) -
Connection between the debranning time and the kernel hardness of wheat
Szerző: Szabó P. B.
Megjelent: (2017)