Physico-mechanical investigations on different winter wheat varieties
In Hungary the wheat flour is the basic food product. The flour consumption is reducing in the last years and changes the claim the compound of the flour. The consumption of the fine flour is increase, so the baking industries have to use fine flour. Grain texture (hardness) in wheat (Triticum aesti...
Elmentve itt :
Szerző: | Szabó Pál Balázs |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2008
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
|
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok, Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/11782 |
Hasonló tételek
-
Physico-mechanical investigations on different winter wheat varieties
Szerző: Szabó Balázs Pál
Megjelent: (2009) -
Dough reological and kernel hardness investigation on different Hungarian winter wheat varieties
Szerző: Szabó P. B.
Megjelent: (2011) -
Debranning Hungarian Winter Wheat Varieties
Szerző: Véha Antal, et al.
Megjelent: (2017) -
Physico-mechanical properties of purple wheat in Hungary [abstract] /
Szerző: Trenyik Eszter, et al.
Megjelent: (2024) -
Kernel hardness and dough reological investigation on different wheat varieties
Szerző: Szabó P. Balázs
Megjelent: (2013)