A védett eredetű földrajzi jelzésű termékek jelentősége a vidékfejlesztésben

For the expansion of mass-production in the global food trade, the answer is the quality foodproduction. The position and the competitiveness of Hungarian foods can be improved by special designations which connect the individual characteristics and the Hungarian origin. Highlighting individual attr...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Panyor Ágota
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2006
Sorozat:Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet 2006. évi tudományos évkönyve 1
Kulcsszavak:Vidékfejlesztés
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/11540
LEADER 01340nab a2200229 i 4500
001 acta11540
005 20230302151838.0
008 161015s2006 hu o 0|| hun d
020 |a 978 963 482 799 3 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Panyor Ágota 
245 1 2 |a A védett eredetű földrajzi jelzésű termékek jelentősége a vidékfejlesztésben  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Panyor Ágota 
260 |c 2006 
300 |a 78-84 
490 0 |a Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet 2006. évi tudományos évkönyve  |v 1 
520 3 |a For the expansion of mass-production in the global food trade, the answer is the quality foodproduction. The position and the competitiveness of Hungarian foods can be improved by special designations which connect the individual characteristics and the Hungarian origin. Highlighting individual attributes Hungarian producers can expect stronger protection against imports. The high quality products can help the improvement of rural areas, and retain the population there. 
650 4 |a Társadalomtudományok 
650 4 |a Közgazdasági és gazdálkodástudományok 
650 4 |a Társadalom- és gazdaságföldrajz 
695 |a Vidékfejlesztés 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/11540/1/jelenkori_001_078-084.pdf  |z Dokumentum-elérés