Freezing, refrigeration
Iparági szaktechnológia gyakorlatok mesterképzést végző hallgatók részére
Final report on Food Science and Technology Engineer MSc education in cooperation University of Szeged and Oradea University
A mérnöki biológia alapjai felzárkóztató tananyag élelmiszertudomány szakterületen tanulmányokat folytató hallgatók részére /
Élelmiszeripari műveletek
Baking technology
Gyógyszer- és élelmiszer-biotechnológia
Állatitermék [!Állati termék] feldolgozás II. húshigiénia : távoktatási jegyzet az alábbi kurzusokhoz: MMTAL 72, MMTNK 82, Állatitermék [!Állati termék] feldolgozás MMTOMM112, MMTV62
Dairy technology
Élelmiszertoxikológia
Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése
Farmtermékek élelmiszerbiztonsága
Food microbiology
Food packaging
Food processing principle
Food safety
Hungarikum ételek
Novell and emerging food technology
A növénytermesztési technológiák élelmiszerbiztonsági kérdései
Sensory evaluation in food industry